Tevredenheidsscore: 4.9
TevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscore

Goede service, goede producten, dank je wel voor al die jaren dat ik bij jou spullen kon kopen. Ik ga het zeke...

Beoordelingen

Verzenden


FIETSONDERDELEN EN FIETSKLEDING AAN VOORDELIGE PRIJZEN !

Alle verzendingen zijn met BPOST. Ben je niet altijd thuis kan je ook kiezen voor te laten leveren in een BPOST PUNT( winkels of postkantoren in de buurt) of in een pakjesautomaat. Bestellingen in België voor 10:00 uur betaald met PayPal of bancontact/mistercash is binnen de 2 a 3  werkdagen geleverd.(niet bij bestellingen op zaterdag,zondag of maandag)

De Belgische en Nederlandse verzendkosten met BPOST : € 7  en € 8 voor NL


Vanaf de zendingen zijn verstuurd ligt de volledige verantwoordelijkheid bij BPOST.

BPOST zendingen zijn verzekerd tot € 500 zonder extra kost.

Om te kiezen voor levering via bpost punt of b post automaat moet je eerst kiezen voor verzending b post(€ 7 )en dan wordt je verbonden met  de bpost keuzes aan huis geleverd of bpost punt  of bpost automaat .


bpost levering

thuis-kantoor
Levering bij u thuis of op kantoor? Dan is de thuis- of kantooroplossing de handigste optie voor u. Bpost bezoekt elke weekdag ieder adres in België.
Bij bestelling kan u er zeker van zijn dat uw pakket de volgende werkdag op de juiste plek terecht komt. Wenst u nog een levering dezelfde dag, dan levert bpack Sprint uw pakket aan huis of op kantoor.
afhaalpunt 


 In het bpack@bpost netwerk: met meer dan 1.100 afhaalpunten kunt u uw pakketten afhalen waar en wanneer u dat wilt. 24 uur nadat uw pakket bij bpack werd bezorgd, is het beschikbaar in het afhaalpunt van uw keuze.
bpack

 Laat uw pakketten leveren in de pakketautomaat. U vindt de automaten op handige plaatsen en deze zijn altijd open, 24/7! Levering is mogelijk 24 uur per dag, 7 dagen op 7.


Bij bestellingen via de webshop kan het zijn dat er een artikel op het moment van je bestelling is verkocht in de winkel ,dan zal je hiervan op de hoogte worden gebracht wanneer je bestelling wordt klaar gemaakt en kan je iets anders kiezen of het bedrag laten terug betalen.

Via de webshop kan de status van de order gevolgd worden en krijg je ook een mail bij elke verandering van status

Indien verkeerd ingevulde bestelling krijg je geen overschrijving hier de bankrekeningnummers om als nog te kunnen betalen voor je bestelling.

ibannr BE49001116535371

bicnr GEBABEBB

De zending vertrekt maar als het totale verschuldigde bedrag op mijn rekening staat

Aan huis of in bpost afhaalpunt of bpost bpack geleverd  in 3 werkdagen(opgelet voor deze shop is maandag geen werkdag en dit geldt alleen voor een Belgische zending, voor Nederland 1 a 2 dagen langer rekenen) 

Retourzendingen dienen altijd door de klant te worden betaald .

Vanaf €€ 5,00 kan je een bestelling plaatsen zonder bijkomende kosten.

Bij een bestelling < € 5 zal een extra kost van €2 gerekend worden voor verpakkingskosten.


Webshop gemaakt met EasyWebshop