Tevredenheidsscore: 4.9
TevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscore

Opnieuw vlotte bestelling, betaling, afhandeling en communicatie. Snelle levering van het zeer goed verpakte p...

Beoordelingen

VEEL GESTELDE VRAGEN

Hier vind u veel gestelde vragen, komt uw vraag niet in deze lijst voor stuur dan een mail naar paul.robert@busmail.net ik zal zo vlug mogelijk proberen uw vragen te beantwoorden.

 1)Is er een winkel aan deze webshop verbonden waar ik de kleding kan passen of de artikels bekijken?

 2)Hoelang bedraagt de levertijd bij een bestelling?

 3)Hoeveel bedragen de verzendkosten?

 4)Hoe gebeurt de betaling?

5)Wat is de snelste manier om te verzenden

6)Ik bestel maar kan niet zien dat de verzendkosten gratis zijn?

7)De prijs van artikel lag gisteren lager dan vandaag,kan ik nog van de lagere prijs genieten?

8)Produkt info (betekenis van de verschillende info)?

9)Ik probeer 10 stuks te bestellen van een artikel maar dit lukt niet terwijl er staat dat dit artikel beschikbaar is?

10)Kan ik ook betalen bij afhaling?

11)I try to order from usa or other country's outside EEG is this possible?

12) Kan ik 's morgens een bestelling afhalen? 

 1)U kan in onze winkel alles passen of bekijken tijdens de openingsuren.

 2)Wanneer de betaling is ontvangen begint de levertijd te lopen.  De verzending zal de 1ste werkdag na de betaling vertrekken(opgelet geen verzending op zondag ) .

Aan huis geleverd 2 werkdagen met  BPOST of via postpunten (alleen Belgische zendingen) , Bestelling geplaatst voor 10.00 en betaald met paypal of bancontact(niet op zaterdag,zondag en maandag)  !

3)Zie rubriek verzenden voor alle gegevens die automatisch werken bij een bestelling 

4)Als je een bestelling volledig afwerkt krijg je op het einde een overschrijving  met het totaal bedrag. Dit bedrag moet dan overgeschreven worden op  de rekening.Je kan ook betalen met PAYPAL,IDEAL,MAESTRO,MISTER CASH,SOFORT .Betalen bij afhaling in de winkel te Stekene kan ook(Gelieve in de opmerking te zetten betaal in de winkel).

5)Ik werk alleen nog met BPOST of via postpunten of postautomaten, 48 uur service en verzekerd, GRATIS bij een bestelling > € 50,00.

6)Als de verzendkosten gratis zijn zal dit automatisch aangepast worden bij de eindafrekening(overschrijving).

7)Neen, onze prijzen veranderen voortdurend al naargelang onze aankoopprijzen of tijdelijke aanbiedingen. Het is steeds de prijs (tenzij er een fout in het systeem is opgetreden) op het moment van de bestelling die geldig is. Bikes and Parts behoudt zich het recht voor de verschuldigde prijs na het tot stand komen van de overeenkomst te wijzigen bijvoorbeeld op basis van prijswijzigingen van invloed op de verzendingskosten, nieuwe taksen of (typ)fouten. Bikes and Parts kan niet aansprakelijk gesteld worden voor (typ)fouten die in zijn aanbiedingen voorkomen waarvan de koper redelijkerwijs moest aannemen dat deze (typ)fouten betreffen.

8)Beschikbaar:betekend dit artikel is in voorraad.

Vooraf bestellen (pre-order):Dit artikel is besteld bij de groothandel en komt weldra in voorraad.(De levertijd zal ongeveer 2 dagen langer zijn)als je dit artikel wil kan je dit al bestellen zodat je er zeker van bent dat je het hebt.

Uitverkocht:Dit artikel is niet in voorraad bij de groothandel maar zal terug in ons assortiment komen als dit terug beschikbaar is bij onze groothandel.

9)Een artikel is wel beschikbaar maar niet meer in de hoeveelheid die je vraagt, Je kan de hoeveelheid verlagen of anders een mail sturen om te vragen hoe lang het duurt om meerdere stuks te bestellen wil je dan wachten kunnen wij de hoeveelheid te verkrijgen stuks wijzigen en kan je deze alsnog bestellen.

10)Je kan betalen bij afhaling in de winkel te Stekene,je moet wel invullen bij je bestelling betalen met bankoverschrijving maar doet dit dan niet. (gelieve dit te vermelden in de opmerking bij je bestelling(ik betaal in de winkel)).

11)Wij verzenden alleen naar de EEG landen.

12)Neen , is niet meer mogelijk.Webshop gemaakt met EasyWebshop