Tevredenheidsscore: 4.9
TevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscore

Goede service, goede producten, dank je wel voor al die jaren dat ik bij jou spullen kon kopen. Ik ga het zeke...

Beoordelingen

WEBSHOP » MERKEN » KMC

KMC


Door meer dan 30 jaar productie ervaring is KMC in staat om state-of-the-art technologie toe te passen.
Echter, de mensen achter het bedrijf blijven altijd het belangrijkst.
Onze zeer actieve betrokkenheid bij de wielersport en continue zoektocht naar de best mogelijke producten leiden tot interessante innovaties en enorme productverbeteringen.

We bedanken je voor je interesse in onze producten en nodigen je uit om KMC eens uit te proberen. Het zal je zeker niet tegenvallen!Waarom KMC?


UitwisselbaarheidSteve Cummings DLC
De derailleurkettingen van KMC zijn 100% compatibel met alle gangbare schakelsystemen. Wij maken geen onderscheid tussen de verschillende disciplines; onze kettingen zijn te gebruiken voor zowel race als MTB. De toepassing van onze kettingen is heel logisch: zo zijn bij voorbeeld alle producten uit de X11 serie te gebruiken voor alle 11-speed derailleursystemen voor zowel MTB als race.

Eenvoudige montage
Vrijwel alle KMC kettingen worden geleverd met een sluitschakel. Het monteren van de ketting is hierdoor snel, veilig, eenvoudig en handig. Om de ketting in te korten naar de juiste lengte is alleen een kettingpons nodig. Om de MissingLink te monteren of te demonteren, raden wij het gebruik van de montage en demontagetangen aan.

Duurzaamheid
De vele praktijktesten wijzen uit, dat KMC kettingen langer meegaan dan vergelijkbare kettingen van andere merken. Onze unieke tevredenheidsgarantie op veel van onze producten is het bewijs van het vertrouwen dat we hebbencarbon footprint

Verantwoordelijkheid
KMC streeft naar altijd naar de best mogelijke producten met de minst mogelijke schadelijke impact op het milieu. Naast het voldoen aan de eisen van alle Europese normen, is KMC de eerste kettingfabrikant met een carbon footprint. Om uitstoot te verminderen, worden energieverbruikende processen steeds verder geoptimaliseerd. Ook hebben we meer voor de hand liggende maatregelen genomen, zoals zonnepanelen op de daken van ons magazijn, om het elektriciteit verbruikt te verminderen.

Webshop gemaakt met EasyWebshop